Nog geen punten voor hardwerkend vv Jisp

In de vierde klasse A zaterdag kon vv Jisp afgelopen zaterdag in de noordkop van Noordholland in aktie komen. Nadat de wedstrijd van vorige week tegen koploper Flamingo`s werd afgelast kon de ploeg van interim coach Andy Huitema zich in Schagen opmaken voor het duel met SRC. De coach heeft tijdelijk dispensatie gehad van de KNVB maar heeft de positiviteit terug gekregen in de ploeg. Tegenstander SRC staat op de vijfde plek en kan zich volgend seizoen opmaken voor een fusie met Schagen. De club zal dan onder de naam Schagen United verder gaan. Onder toeziend oog van voorzitter Hans Seitner ging vv Jisp met 2-0 onderuit. Toch waren er lichtpuntjes volgens Seitner want met wat meer geluk had het resultaat kunnen halen. vv Jisp kreeg voldoende mogelijkheden en toonde vechtlust en de juiste inzet. SRC ging effectiever met de kansen om en pas in de 90e minuut kon de thuisploeg de overwinning veilig stellen. Bij vv Jisp zijn ze ervan overtuigd dat ze op deze weg verder moeten zodat het resultaat dan vanzelf komt. Volgende week treft vv Jisp het tevens laag geklasseerde Dindua.
Van onze verslaggever

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl