Vervelend begin voor nieuwe PSZ coach Amriet Dairam

Nieuwe trainer Amriet Dairam had zich van zijn debuut als coach bij PSZ iets anders voorgesteld. De ploeg kon met twaalf man aan de Dijk in Schellingwoude starten maar daarvan zag Dairam wel zes spelers te laat komen. Ondanks het vroege tijdstip waarop de wedstrijd begon, namelijk al om 13;15 was dit geen leuke eerste officiele wedstrijd voorbereiding voor de nieuwbakken trainer coach. Ook de uitslag was niet om over naar huis te schrijven en daar kwam nog eens bij dat keeper Danny Moerenhout bij een achterstond van 5-0 ook nog eens een domme rode kaart te verwerken kreeg. Dat betekent dat de goalie volgende week tegen nummer voorlaatst Kadoelen automatisch geschorst is. Dit geldt ook voor speler Mitchum Mensink die een na een gele kaart ook volgende week niet kan meespelen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl