Blauw-Wit W behaalt overwinning op lantaarndrager Foresters

In Heiloo versloeg cvv Blauw-Wit W hekkensluiter de Foresters. De West-Knollendammers wonnen met 0-3. Volgens Pieter van Netten ging dit niet zo eenvoudig als de einduitslag doet vermoeden. Vooral de eerste helft was matig en inspiratieloos. De wedstrijd begon om 17;15 uur onder ongunstige omstandigheden maar dat was volgens van Netten geen excuus en dat werd in de rust besproken. Na de rust herpakten de Blauw-Witten zich. Mede door goed keeperswerk van Joris Crok en wederom twee treffers van clubtopscoorder Lava Dollart die alweer zijn negende goal van het seizoen maakte. Hierdoor konden deze twee spelers de `Man of the match` waardecheque in ontvangst nemen. Ook Mark van Tunen was eenmaal trefzeker voor cvv Blauw-Wit W.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl