200 wedstrijden SVA voor Daan Rijkoff en Stefan Waij

Zondag 17 maart aanstaande speelt SVA 1 de thuiswedstrijd tegen Vrone 1. Kort voor deze wedstrijd, om 13:45 uur, worden Daan Rijkhoff en Stefan Waij gehuldigd voor het feit dat zij 200 wedstrijden in SVA 1 hebben gespeeld. Stefan en Daan spelen hun hele voetballeven al bij SVA en ook hun beide vaders, Fons Rijkhoff en Piet Waij, hebben in het verleden in SVA 1 gespeeld. Echte “jongens van de club” dus.
Stefan Way en Daan Rijkhoff hebben in ieder geval 2 fantastische hoogtepunten beleefd met SVA 1 en wel de kampioenschappen in 2014 en 2018. De huldiging zal plaatsvinden op het A-veld, vlak voor het clubgebouw, in het bijzijn van veel SVA-jeugd. Momenteel mag SVA zich cupfighter noemen en mag de ploeg van Joeri Houniet het in de beker opnemen tegen Koninklijke HFC 2. In de competitie draaien de Assendelvers redelijk stabiel in de subtop.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl