Zogenaamde risicowedstrijd tussen Telstar en Jong AZ

ALKMAAR – Jong AZ gaat morgenavond op bezoek bij Telstar. Deze derby is door de autoriteiten bestempeld als risicowedstrijd. Dat betekent dat de bezoekers uit Alkmaar verplicht met een buscombi naar de wedstrijd moeten. En hiervoor hebben zich slechts zes fans aangemeld. Dat laat supportersvereniging Victoria Alkmaar weten. De fans zullen met een 9-persoon busje naar Velsen-Zuid afreizen, om daar plaats te nemen in het uitvak. Naast de buscombi gelden er meer maatregelen voor de wedstrijd. Zo kunnen Telstar-supporters vanwege ‘veiligheidsredenen’ slechts één kaartje per persoon kopen, vermeldt de club op haar website. “Wij doen een dringend beroep op het gezonde verstand van al onze supporters en hopen er een fantastische voetbalavond van te maken.” Sinds het enkele jaren eens mis is gegaan op station Wormerveer tussen een handjevol `fans`van AZ en Telstar wordt deze wedstrijd nog steeds bestempeld als `risicoduel`.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl