Telstar wil komend seizoen een beloftenelftal oprichten

VELSEN-ZUID – “De bedoeling is dat wij volgend jaar met Jong Telstar starten. Daar zijn wij druk mee bezig”, aldus technisch manager Piet Buter van Telstar.
“Dat betekent dat wij dertig spelers nodig hebben voor twee elftallen. Wij hebben er nu vijf en zijn nog eens met vijf spelers in gesprek. Wij gaan samenwerken met één of twee BVO’s en een amateurclub. Er is veel werk aan de winkel, maar ik ben optimistisch”, vervolgt Buter.
De inwoner van Velserbroek wil niet zeggen met welke club(s) Telstar gaat samenwerken. Het idee is om samen te gaan werken met een eredivisieclub, een buitenlandse club en een top amateurclub.
Vandaag werd bekend dat Frank Korpershoek, Terell Ondaan, Senne Lynen, Melle Springer en Kick Groot vastliggen voor komend seizoen. Groot heeft een contract voor de komende twee seizoenen met een optie voor nog een derde. “Het is een speler met heel veel potentie. Wij zien in de toekomst heel veel mogelijkheden in hem”, zei Buter.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl