Telstar-trainer Snoei kan niet beschikken over Brito tegen Jong AZ

VELSEN-ZUID – “Een lastige wedstrijd. Wij hebben het altijd moeilijk met Jong AZ. Meestal winnen wij die duels wel, maar het zal niet vanzelf gaan. Ik verwacht veel weerstand”, aldus Telstar-trainer Mike Snoei over het duel van vrijdag tegen Jong AZ.
Jong AZ speelde maandag met 1-1 gelijk tegen Jong Ajax. Mike Snoei was aandachtig toeschouwer. “Wat mij opviel is dat mijn oude keeper Rody de Boer weer op het veld stond. Hij is uit dat zwarte gat gekropen na zijn mooie transfer. Nu is hij weer fit genoeg om tegen Telstar te keepen. Wij gaan het hem lastig maken”, vertelt Mike Snoei.
Snoei kan niet beschikken over de geblesseerde Elso Brito en Donny van Iperen. Adham el Idrissi is nog een twijfelgeval. Jasper van Heertum zit voor het eerst sinds weken weer bij de wedstrijdselectie.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl