Marciano Sleeswijk nieuwe hoofdtrainer ZCFC seizoen 2019/2020

Na een lange, uitgebreide en intensieve zoektocht, zijn het Dagelijks Bestuur en de Technische commissie zeer verheugd om bekend te mogen maken dat Marciano Sleeswijk (35) de hoofdtrainer van ZCFC zal worden voor het seizoen 2019-2020. Afgelopen dinsdag is Marciano aan de selectie voorgesteld. Sleeswijk heeft een zeer brede ervaring als jeugd- en hoofdtrainer en is momenteel actief
als jeugdtrainer van de Onder 19-I van OFC, de KNVB, hoofdtrainer DZS en was hiervoor actief bij o.a. SV Diemen, Kadoelen en Kwiek ’78. Hij zal in het nieuwe seizoen Willem Zeijlmans -die aangesteld is als interim-trainer- opvolgen. ZCFC en Marciano hebben een overeenkomst gesloten voor één jaar met de intentie voor de 2 jaren daarna. De technische staf van de selectie van ZCFC zal verder worden versterkt met Lisanne Potthoff als assistenttrainer. Dirk Slootweg: “De zoektocht, samen met de Technische Commissie, naar een goede en passende trainer voor ZCFC is een lang, intensief en goed proces geweest. Een andere aanpak dan normaal, juist omdat de club in de volle breedte aan het bouwen is met het oog op een solide toekomst. Wij zijn dan ook erg blij met de aanstelling van Marciano als hoofdtrainer
voor het nieuwe seizoen. Zijn brede ervaring voor zowel jeugd als senioren, zijn persoonlijkheid en zijn ambitie passen uitermate goed bij een vereniging als ZCFC.”
op de foto vlnr: Martijn Jonker (voorzitter), nieuwe ZCFC trainer Marciano Sleeswijk en Dirk Slootweg (voorzitter)
Foto: R.Kerssens

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl