zvv Zaandijk en vvv Westzaan in evenwicht

De derby tussen zvv Zaandijk en vvv Westzaan kende geen winnaar en er werd ook niet gescoord. In een niet saaie wedstrijd hadden de bezoekers uit Westzaan het beste van het spel. Na een kwartier kantelde de wedstrijd en werd zvv Zaandijk een stuk gevaarlijker. Vooral vanuit corners kwam de thuisploeg dichter bij een treffer. Westzaan mocht van geluk spreken dat zeker vijf a zes gevaarlijke corners geen doel troffen. Hoewel Zaandijk het betere van het spel had gingen beide ploegen rusten met 0-0.
Bij Westzaan stond het verdedigend in de eerste helft niet goed en in de tweede helft boden de bezoekers steeds meer weerstand. In de slotfase van de wedstrijd kreeg Zaandijk een rode kaart. Tot de rode kaart had Zaandijk meer kansen maar het hoefde niet te vrezen voor een tegendoelpunt in de slotminuten aangezien Westzaan geen mogelijkheden wist te forceren. Beide teams moesten genoegen nemen met een 0-0 gelijkspel.