volle buit voor Hercules Zaandam

In de derde klasse B heeft Hercules Zaandam flink uitgehaald. Op bezoek bij de Alkmaarsche Boys won de ploeg van Carl Ern met 0-5. In de afgelopen twee wedstrijden incasseerde de ploeg negen tegendoelpunten en daarom werd gekozen voor de meer behoudende tactiek. Na achttien minuten stonden de Zaandammers al met 0-3 voor en bleek er geen vuiltje meer aan de lucht. Bij Hercules Zaandam was Selcuk Yilmaz op dreef; hij was de aangever bij de openingstreffer van Emre Bilgin en ook bij de 0-2 van Remy Goudriaan was hij betrokken. De derde treffer nam hij zelf voor rekening. In de tweede helft was de glans er vanaf maar scoorden de Zaandammers nog twee keer. De spelers van Ern hadden goed geluisterd naar de boodschap die de coach hen had meegegeven; die luidde; Vanuit de gesloten defensie proberen een vierde treffer te forceren. Dit lukte via Yilmaz en uiteindelijk wist wederom Bilgin zelfs nog de 0-5 te maken.
Archieffoto; VIZ/voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl