Speler Alkmaarse Boys overlijdt op veld FC Zaandam

Een vreselijke gebeurtenis op het voetbalveld van FC Zaandam gistermiddag. Een speler van Alkmaarse Boys 7 overleed op het veld in Zaandam. Onverwachts werd de speler onwel en overleed terplekke aan een hartstilstand op het veld. Hulp mocht niet meer baten. Op de website van de Alkmaarse club werd onderstaand bericht geplaatst;
Afgelopen weekend heeft het bestuur en leden verbijsterd kennis genomen van het plotseling overlijden van Osman Bayraktar Birben (52). Osman spelend in Alkmaarsche Boys zondag 7 genoot wekelijks van het voetbalspelletje en was een graag geziene speler in het team. Onverwachts werd Osman onwel tijdens de uitwedstrijd bij FC Zaandam. Zover de informatie nu bekend; is Osman terplekke overleden aan een hartstilstand op het veld en mocht hulp niet meer baten.
De impact van dit voorval is zowel bij het team als de tegenstander groot geweest en hiervoor hebben we geprobeerd om na de wedstrijd gepaste nazorg aan te bieden. In overleg met de nabestaanden en het team kijken wij welke wensen er verder zijn de komende dagen en weken.
Wij wensen de nabestaanden heel veel sterkte en wijsheid in deze moeilijke periode en ook de spelers van zondag 7 wensen wij veel sterkte. Zoals gezegd stemmen wij intern met het team verder af hoe wij met deze situatie om zullen gaan.
Kortom een vreselijk incident waar je als club en bestuur nooit mee te maken hoopt te krijgen. De impact van dit voorval is zowel bij het team uit Alkmaar en Zaandam groot geweest en hiervoor is geprobeerd om na de wedstrijd gepaste nazorg te bieden. Ook is er contact geweest met de KNVB.
Ook VoetbalInZaanstad wenst alle betrokkenen heel veel sterkte.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl