`Noodgedwongen` nieuwe trainer PSZ tot eind seizoen

Afgelopen zaterdag wist derdeklasser PSZ de schade beperkt te houden tegen subtopper JOS/Watergraafsmeer. De rode lantaarndrager verloor na een 0-1 ruststand uiteindelijk met 0-3. Voorafgaand aan de wedstrijd presenteerde de club Amriet Dairam als nieuwe trainer. Hij is bereid om de Prettig Spelers Zaandam tot het eind van het seizoen bij te staan. Na dit seizoen vullen Bas Timmer en Erwin Smit de functie weer in. In Zaandam zijn ze er van uit gegaan dat ze uit de derde klasse degraderen. Timmer beschikt met zijn diploma TC3 over de papieren om een vierdeklasser te trainen maar mag officieel geen derdeklasse ploeg trainen. Halverwege de eerste seizoenshelft werd trainer Soeniel Nathoe ontslagen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl