Makkelijke middag voor KFC bij SV Beemster

In de tweede klasse kende KFC zondagmiddag weinig problemen met het zwakke sv Beemster. De ploeg van Guillaume Groot overklaste de thuisploeg en stond in de rust al met 0-4 voor.
De thuisploeg liet zich gewillig naar de slachtbank leiden en wist zich geen raad met het spel van de Koogers. Die zetten hoog druk op tegenstander sv Beemster. Met fraai combinatievoetbal werd de verdediging van Beemster simpel stuk gespeeld en waren de technisch begaafde spelers Nikos Reklitis en Mickey Boers aan ware plaag voor de verdediging van de Beemsterlingen. De prima spelende Juary dos Santos opende de score met een simpele draaibeweging vond hij het net. De tweede goal kwam op naam. De derde goal kwam voort uit een combinatie van Sam van der Stadt, Mickey Boers en Juary dos Santos die fraai kon afronden. Beemster fungeerde als schiettent en ook van der Stadt kon zijn doelpunt meepikken. Met een halve omhaal zorgde hij voor 0-4. Na de rust redde de thuisploeg de eer door iets terug te doen en de 1-4 via Frank Pieters scoorde. Op fraaie wijze was het slotakkoord voor KFC. Loran Venrooij zette de einduitslag met een fraaie treffer op 1-5. De ploeg uit Koog aan de Zaan staat inmiddels vijfde in de tweede klasse en speelt volgende week thuis tegen SVW`27.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl