vv Knollendam verspeelt voorsprong tegen WSV`30

De avondwedstrijd in Oost-Knollendam tussen vv Knollendam en WSV`30 was gisteravond tot het eindsignaal spannend. De wedstrijd werd door bijna 200 man bezocht en begint zo langzamerhand een traditie te worden. De laatste vier duels tussen de twee Wormerlandse ploegen werd `s avonds afgewerkt en staat vaak garant voor spektakel en gezelligheid. Gisteravond was het niet veel anders al zullen ze bij vv Knollendam balen van de uitslag. Tot de rust helft stond de thuisploeg met 1-0 voor. In de tweede helft wisten de ploeg uit Wormer dat onder leiding staan van coach Tom Jansen met 1-2 te zegevieren. Hiermee staat de ploeg op een eclatante vijfde plek in de vierdeklasse en mag het blijven hopen op het bereiken van de nacompetitie. Door de nederlaag van Knollendam mag trainer coach Geert Rol zich grote zorgen maken. Met 5 punten voorsprong op de nummer laatst Duinrand S en voorlaatst Sporting S moeten er nodig punten behaald worden.
Van onze verslaggever. Foto: Theo van Vlaanderen

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl