Geen kans voor PSZ op goed resultaat

Er viel gister weinig eer te behalen voor PSZ in de thuiswedstrijd tegen middenmoter JOS/Watergraafsmeer(zat). In de eerste helft wist de defensief en compact spelende thuisploeg de schade op het kunstgrasveld bij RCZ beperkt te houden. De wedstrijd werd door het noodweer even onderbroken maar daarna liepen de bezoekers uit naar 0-3. Voor de Prettige Spelers uit Zaandam is het nog even volhouden in de derdeklasse. Volgend seizoen zal het wat meer vooruit kunnen voetballen iets wat dit seizoen moeilijk haalbaar blijkt tegen de tegenstanders van een wat hoger niveau. Wel staat PSZ dan flink wat derby`s te wachten.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl