De Mini Championsleague: Een groot feest!

De fantastische mini Champions league met de Zaanse clubs rkvv Saenden ,SVA, Sporting Krommenie en vv Assendelft vond vanmorgen plaats op het complex van gastheer rkvv Saenden in Wormerveer. Ongeveer 80 kinderen in de leeftijd van 5 en 6 jaar kwamen langs om te voetballen. Samen spelen ze de Champions league, in de tenue’s van Europese clubs. Dat ging er ook vandaag weer erg gemoedelijk aan toe. Bovendien is het ontzettend leuk om naar te kijken en de allerjongste jeugdvoetballertjes van Zaanstad te zien zwoegen. Wat een plezier beleven deze kinderen iedere keer weer met zijn allen. Tussendoor gezamenlijk een broodje en een stuk fruit eten en een bekertje limonade drinken om even op adem te komen. Elke maand rouleren de deelnemende verenigingen en is een andere vereniging aan de beurt. Afgelopen zaterdag was het de beurt aan rkvv Saenden om als gastheer te fungeren. Zoals we bij de club gewend zijn werd alles weer picobello verzorgd. Van een springkussen voor de kleinsten tot een lekkere koek van de bakker die in de kantine verkrijgbaar waren. De teams van onder andere Borussia Dortmund, Bayern Munchen, Tottenham Hotspur, Ajax, PSV, Fenerbahce, Juventus, FC Barcelona, Atletico Madrid, Napoli. Vele bovengenoemde sterrenteams waren zaterdagochtend 9 maart op complex Guisveld in Wormerveer te bewonderen. Alles klopte op deze zaterdagochtend 9 maart. Van de kleedkamerindelingen tot de veld inrichting. Een waar feest, en zo hoort voetbal te zijn.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl