Het Zaanse oranje moet zich zorgen gaan maken

Storm is blijkbaar niet het favoriete weer voor ZCFC dat momenteel door blessures en schorsingen wordt gepest. En als dan ook de spelers, ver onder hun niveau acteren in zo`n een belangrijke wedstrijd waarin ieder punt belangrijk is, dan speel je een verloren wedstrijd. De Zaandammers op bezoek in het Amsterdamse Kadoelen troffen vandaag een toch niet heel groots dvc Buiksloot. Door fouten in de verdediging en de grillige wind stond het binnen een kwartier in de 1e helft al 2-0.
ZCFC probeerde met wind tegen wel het tij te keren en vlak voor rust stond de paal in de weg. Maar veel meer kansen kreeg ZCFC niet, terwijl Buiksloot nog enkele grote kansen miste. Toch mocht Willem Zeijlmans en manschappen de 2e helft met wind mee alsnog de aanval kiezen omdat de verdediging van dvc Buiksloot geen echt sterke indruk maakte. Maar de ruimte die daardoor ontstond wist Buiksloot met twee counters in doelpunten om te zetten. En zo stond ZCFC binnen 10 minuten in de 2e helft met 4-0 achter. Zowaar kwam het Zaanse oranje terug met twee mooie schoten van respectievelijk Maurice Stor en Marouane Ibrahimi. De koppen gingen weer omhoog en alles werd op de aanval gezet. Maar de ruimte die achterin ontstond, leidde nog tot twee doelpunten in het voordeel van dvc Buiksloot en de dramatische stand van 6-2. ZCFC speelde met Remco van Dijk op doel, en achter Jacco Munscher, Rutger de Vos, Maurice Stor, en Jasper Breedijk, midden Marouane Ibrahimi, Marijn Esman, en Björn Keetbaas, en voor Ruben Wooldrik, Jesse Knibbe en Jens Winkel. Na rust viel Jordan Buter nog in.
Foto R.Kerssens

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl