Wederom duo functie Ronald Dooijeweerd zvv Zaanlandia en sv Marken

Ronald Dooijeweerd zal ook komend seizoen 2019-2020 hoofdtrainer zijn van SV Marken. Het bestuur van SV Marken en Dooijeweerd zijn een contract van één jaar overeengekomen.
Dooijeweerd gaat hiermee zijn derde seizoen in voor SV Marken, nadat hij halverwege het seizoen 2017-2018 bij SV Marken aan het roer kwam. Tevens zal Dooijeweerd, gelijk aan dit seizoen, ook trainer van zondageersteklasser Zaanlandia blijven.sv Marken staat op samen met asv Arsenal op de 3e plek in de 2e klasse zaterdag. Vorig jaar degradeerde het uit de 1e klasse.
De op Marken woonachtige Ronald Dooijeweerd gaat de klus combineren met zijn huidige werkzaamheden als oefenmeester van zondagtweedeklasser zvv Zaanlandia.
Dooijeweerd begint volgend seizoen dan aan zijn zesde seizoen bij de club in Zaandam. In zijn eerste jaar loodste hij het elftal naar de tweede klasse.
Eerder trainde Dooijeweerd vijf jaar lang het zondagteam van Volendam en in een verder verleden was hij onder meer werkzaam bij EVC in Edam.
Tussen Marken en Zaanlandia zijn goede afspraken gemaakt om de continuïteit bij beide clubs te waarborgen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl