Harde wind en regen teisteren natuurgras rkvv Saenden

De vrijwilligers van de werkersgroep bij rkvv Saenden hadden weer veel werk te verzetten. Door de hard wind en hevige regenval van vannacht en de kleine pomp die niet werkte hadden de Gladoren van rkvv Saenden een gevalletje wateroverlast. De velden stonden bijna letterlijk blank. Door het inzetten van de noodklokpomp moet het water weggevoerd kunnen worden. Daarna moet er weer snel gevoetbald kunnen worden op de velden. Ook de wind zal zijn bijdrage moeten leveren en heeft wat goed te maken. Door de wind waren er namelijk wat hekken omvergewaaid!
Van onze verslaggever. Foto: Theo van Vlaanderen

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl