Zaalvoetballers FCZSW op koers voor play-offs

In de 1e klasse C hebben de zaalvoetballers van FCZSW/COVEBO 1 inmiddels hun draai gevonden. De Zaankanters degradeerden vorig jaar rechtstreeks uit de hoofdklasse en werden voorlaatst in de poule. Aan het begin van het seizoen draaiden de zaalvoetballers van FCZSW matig en bungelde in de middenmoot. Inmiddels heeft de ploeg van coach Samir Raji zich naar een 4e plek weten te voetballen. Afgelopen maandag speelde het team weer als vanouds en werden de Amersfoortse Boys 2 met 13-3 naar huis teruggestuurd. Door deze overwinning staan de Zaankanters op een 4e plek. Een plek die normaliter recht zou moeten geven op de nacompetitie plek. Het uiteindelijke doel is om zo sportief hoog mogelijk te eindigen. De titelstrijd gaat in deze poule tussen zvvo Sandow, sv Parkstad en daaronder staan zvv Volendam en FCZSW met een gat van 7 en 9 punten. Een 3e plek lijkt momenteel het hoogst haalbare dit seizoen. Momenteel zet de zaanse zaalvoetbalvereniging in op jeugdzaalvoetbal. De club heeft de ambitie om eigen spelers uiteindelijk in de selectie in te passen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl