Dertig jaar G voetbal bij WSV’30

Medio maart 1989 speelde het G-elftal van WSV’30 uit Wormer zijn eerste wedstrijd.
In de tachtiger en negentiger jaren van de vorige eeuw was het helemaal niet vanzelfsprekend dat mensen met een handicap aan sport deden.
Met het opstarten van een G-afdeling had WSV’30 een pioniersrol in de Zaanstreek en zelfs in Noord-Holland. Dertig jaar later heeft WSV’30 nog steeds een bloeiende G-afdeling.
Zaterdag 9 maart 2019 viert WSV’30 het dertigjarig bestaan van haar afdeling G-sport. Om 13.00 uur wordt gestart met een competitiewedstrijd tegen Waterloo uit Driehuis.
Na afloop is er een besloten bijeenkomst voor spelers, ouders, en (oud) begeleiders. Tijdens deze bijeenkomst wordt een boekje uitgegeven met daarin beknopt de geschiedenis van dertig jaar G-voetbal. Het eerste exemplaar zal door voorzitter Nico Kramer uitgereikt worden aan Anton Hohensteijn, de initiator van het G-voetbal bij WSV’30.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl