Bekerloting laatste 16, tegenstanders voor SVA en Fortuna Wormerveer bekend!

De Zaanse ploegen SVA en Fortuna Wormerveer nemen het in de achtste finales van de districtsbeker op tegen respec- tievelijk Koninklijke HFC 2 en rkvv Velsen. Dat heeft de loting woensdagmiddag uitgewezen. Beide duels vinden plaats op donderdag 4 april aanvang 20;00 uur
Koninklijke HFC 2 is de lijstaanvoerder in de reserve hoofdklasse en rkvv Velsen zondag 1 speelt om het kampioenschap in de 1e klasse. Momenteel bezet het de 2e plaats met een achterstand van 3 punten op koploper Jos Watergraafsmeer. Hieronder alle wedstrijden in de achtste finales:
Hoofddorp – Grasshoppers
HBC – Huizen
DHSC – SDO
Zuidvogels – Hollandia T
SVL – De Bilt
SVA – Koninklijke HFC 2
Purmersteijn – JOS/Watergraafsmeer
Fortuna Wormerveer – rkvv Velsen