Zaterdagavond derby vv Knollendam-WSV`30 bijna traditie

De wedstrijd vv Knollendam-WSV’30 gaat naar de zaterdagavond. Het begint zo langzamerhand een traditie te worden. Dit weekeinde staat de wedstrijd vv Knollendam-WSV’30 op het programma. Opnieuw heeft het bestuur van de groen-gelen besloten de Wormerlandse derby op zaterdagavond te spelen, aanvang 19.30 uur. Beide ploegen hebben de punten hard nodig. De bezoekers kunnen met nog zeven wedstrijden te gaan flink wat plekken stijgen in Zaanse vierde klasse B, waarin de verschillen klein blijken; de thuisclub heeft nog acht duels te gaan om zich definitief boven degradatiestreep te spelen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl