vvv Westzaan op tandvlees voorbij nummer voorlaatst Sporting S

In de vierdeklasse B had vvv Westzaan het buitengewoon lastig tegen de nummer voorlaatst Sporting S uit Schermerhorn. Op de ranglijst heeft het alleen op doelsaldo nummer laatst Duinrand S achter zich. Daarom was het opmerkelijk dat de bezoekers uit Westzaan pas zeven minuten voor tijd via Rens Wit de verlossende 2-3 wisten te forceren. Het bleek bikkelen geblazen voor beide ploegen want het was lastig voetballen met de wind die de bal alle kanten opblies. vvv Westzaan keek bij rust nog tegen een 2-1 achterstand aan maar de ploeg van trainer Niels van der Woude wist de zwaarbevochten over-winning uiteindelijk toch te boeken. Volgende week mag vvv Westzaan op bezoek bij zvv Zaandijk. De doelpunten werden gescoord door: Zwaan, O.Wit, R.Wit.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl