WSV`30 bezorgt rkvv Saenden een kater

Bij rkvv Saenden wisten ze dat er bij een overwinning een koppositie te noteren kon worden. Dan had het voorbij De Rijp kunnen komen en afstand genomen kunnen worden van Sporting Krommenie. De Wormerveerders verslikten zich op het eigen complex in WSV`30. Vorige week won de ploeg van trainer Rene Reijinga van zvv Zaandijk en verzekerde zich hiermee van de eerste periodetitel.
Reijinga baalde van de nederlaag en kon het contrast met vorige week niet bevatten. In de zesde minuut van de wedstrijd sloeg het WSV`30 van voormalig rkv Saenden coach Tom Jansen al toe. rkvv Saenden speelde sterk, creëerde genoeg kansen maar wist deze niet te benutten. Dat was kenmerkend voor de wedstrijd want zelfs voor open doel wisten de Wormerveerders niet te profiteren. Daarna werden de duels op het middenveld verloren door het strijdlustige WSV`30. Na een luchtduel tussen Randy Ollebek en Melvin Bruijn lag aanvoerder Randy Ollebek roerloos op de grond en hielden alle toeschouwers hun adem in. Gelukkig bleek de schade ondanks een flink bebloed hoofd van de aanvoerder mee te vallen waardoor hij de wedstrijd weer kon hervatten. In de 18e minuut wist Jose Poyato de stand gelijk te trekken en mocht rkvv Saenden blijven denken aan een goed resultaat. In de 31e minuut zag het er alweer anders uit toen De Vries de bezoekers weer op voorsprong bracht; 1-2. Bij rkvv Saenden liep lukte er in tegenstelling tot vorige week bijzonder weinig. De ploeg werd op inzet afgetroefd en in de 84e minuut wist Ranzijn de zege voor de Wormernezen veilig te stellen door de 1-3 aan te tekenen.
Van onze verslaggever. Foto: Theo van Vlaanderen

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl