Hercules mag met punt niet mopperen

In de derdeklasse B kon Hercules Zaandam gister ook niet winnen van vv Koedijk. Wederom lieten de Zaandammers punten liggen na eerder de eerste periodetitel te hebben gewonnen. In een doelpuntrijk duel werd het 4-4 en met dat punt mocht de ploeg van trainer Carl Ern nog blij zijn ook. De Zaandammers begonnen erg zwak een de wedstrijd die door wind en regen lastig werd gemaakt. Binnen een kwartier stond het al 0-2 voor vv Koedijk maar de ploeg wist zich keurig terug te knokken naar een 2-2 ruststand hetgeen dik verdiend was.
In de tweede helft liep Hercules Zaandam alweer snel achter de feiten aan door klungelig verdedigen en slechte communicatie kon de spits van Koedijk alleen voor de keeper komen en de 2-3 binnenwerken. Daarna kwam Hercules weer met een antwoord via Selcuk Yilmaz die de gelijkmaker op zijn naam kon zetten. Het was diezelfde Yilmaz die nadat Koedijk weer op voorsprong was gekomen bij de hand pakte. Hij scoorde de 4-4 waarmee Hercules Zaandam vrede moest hebben. Trainer Ern vond dat zijn ploeg matig speelde en vond het wonderbaarlijk dat zijn ploeg voor de vierde keer op gelijke hoogte wist te komen. Wat zijn ploeg liet zien is niet voldoende om bovenin mee te doen. Gelukkig heeft de oefenmeester nog voldoende tijd om na te denken hoe hij zijn elftal kan klaarstomen voor de nacompetitie.
Van onze verslaggever; foto: Henk Dil

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl