Geert Rol blijft volgend seizoen trainer groen-gelen

Geert Rol blijft nog minstens een jaar trainer van Knollendam. Dat besloot de Starnmeerder afgelopen week in de omgeving van Cordoba. Daar in de Spaanse zon hield de dorpsclub een trainingsweek. Niet alleen om in een gezellige sfeer pittig te trainen en een oefenwedstrijd te spelen, tegen het plaatselijke Cerro Muriano FC maar ook lieten de selectie-spelers het bestuur weten de club volgend seizoen trouw te blijven. Dat betekende goed nieuws voor vv Knollendam-voorzitter George Zwart. “Daar ben ik oprecht blij mee. Net als het aanblijven van Geert Rol. Een goede zaak voor de club”. WSV’30 treft zaterdagavond derhalve een gemotiveerd en scherp Knollendam.
Foto en artikel; Bart van der Laan

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl