Nieuwe spelregels volgend seizoen

De internationale spelregelcommissie IFAB heeft in Aberdeen bekendgemaakt dat met ingang van het volgend seizoen vier wijzigingen van kracht worden. Zo moeten spelers die gewisseld worden het veld bij de dichtstbijzijnde zij-of achterlijn verlaten.En bij een vrije trap is het aanvallers niet toegestaan in de muur van de opponent te staan.
Voorts is in een aanvallende situatie niet meer relevant of er opzettelijk hands is gemaakt als er wordt gescoord; er wordt hoe dan ook afgefloten.En een speler is niet meer verplicht om de bal bij een doeltrap pas buiten de zestien
aan te raken. De keeper kan hem voortaan dus ook op kortere afstand aanspelen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl