Fortuna W trainer Martin de Groot vind in Swift nieuwe club

Swift heeft voor de zaterdag 1 in Martin de Groot een nieuwe trainer gevonden. Martin wordt met ingang van het seizoen 2019/‘20 hoofdtrainer van de zaterdagselectie en volgt daarmee de huidige hoofdtrainer Bart Logchies op. Op dit moment is Martin trainer bij zondag Hoofdklasser Fortuna Wormerveer. Met die club wist hij vorig jaar met Fortuna Wormerveer naar de hoofdklasse te promoveren. In het verleden is Martin o.a. trainer geweest bij ZCFC,de Kennemers, ADO’20 en OFC. Opvallend is dat na de aankondiging van de boodschap dat Fortuna niet verder met de hoofdtrainer wilde er niet meer verloren werd. Momenteel staan de Wormerveerders op een stabiele plek in de middenmoot! ‘Wij wensen Martin dit seizoen nog veel succes bij Fortuna en kijken ernaar uit om volgend seizoen succesvol samen te gaan werken’ zo besluit de Amsterdamse club het bericht op haar website.
Vanavond verwacht de ploeg van de Groot een ronde door te bekeren in de 4e ronde. Om 20 uur speelt het in Purmerend tegen het zaterdag 1e elftal van Purmersteijn dat uitkomt in de 3e klasse zaterdag. Daar treft het oud Fortuna Wormerveer speler Lars Keppel uit Wormer die inmiddels hoofdtrainer is bij de zaterdag selectie van de Purmerenders.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl