Speeldagenkalender amateurvoetbal seizoen 2019/’20 bekend

REGIO – De KNVB heeft de speeldagenkalender voor het amateurvoetbal voor het seizoen 2019/2020 dinsdagmiddag officieel bekend gemaakt. Net als in de vorige twee seizoenen zal er ‘gewoon’ na de zomervakantie worden afgetrapt.
De eerste bekerwedstrijden staan net als in 2017 en 2018 gepland voor eind augustus; het grootste deel van de competities start weer medio september. Voor de Tweede en Derde Divisie, geldt dat het eerste competitieduel in het weekend van 24 en 25 augustus staat gepland. Het betaalde voetbal start nog een week later!
Clubs die komend seizoen in de Hoofdklasse uitkomen, trappen de competitie af op 31 augustus of 1 september. De speeldagenkalender van de KNVB is via de volgende link te downloaden.
https://www.knvb.nl/downloads/bestand/19027/speeldagenkalender-west-2019-2020