Alex Geernaert en vv Assendelft weten samenwerking met jaar te verlengen

Alex Geernaert is ook volgend seizoen hoofdtrainer van vv Assendelft. De huidige overeenkomst loopt na dit seizoen af en is met een jaar verlengd. Zowel vv Assendelft als Geernaert zijn zeer verheugd met de verlenging en zien veel perspectief om ook het komende seizoen samen te werken. De deal was redelijk snel beklonken zeker na de ploeg zich mag opmaken voor het toetje; de nacompetitie met als doel om terug te keren naar de eersteklasse. Door dit besluit hopen club en trainer rust te creëren en proberen ze op het veld zoveel mogelijk resultaat te behalen.
Geernaert en zijn mannen mogen dit weekend genieten van een vrije ronde en spelen zondag 10 maart in Assendelft om 14;00 uur tegen West Frisia uit Enkhuizen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl