ZAP te sterk voor goed spelend maar te wisselvallig KFC

De groote Koogse, oftewel KFC blijft kwakkelen. Na de ruime zege van vorige week tegen Spartanen (3-0) leed de ploeg van trainer Guillaume Groot een 2-1 nederlaag tegen Zwaluwen Anna Paulowna. Doordat de ploeg dit seizoen te wisselvallig presteert bleef ook zondag een stunt tegen de nummer 2 van de ranglijst uit. Groot moest eerlijk bekennen dat zijn ploeg nog niet in staat is om een goede serie neer te zetten. Goed resultaten worden teveel met slechte resultaten afgewisseld. Toch maakte zijn ploeg aanspraak op een overwinning want er werd volop gestreden en beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Het was KFC dat namens Juary dos Santos aan de leiding kwam. Vlak voor rust wist de thuisploeg daarop te antwoorden door de gelijkmaker aan te tekenen. In de tweede helft bleek ZAP het meest gelukkig doordat de spits van de thuisploeg een van de weinige keren wist te ontsnappen aan de Koger verdediging. Keeper Sander de Vries werd tussen de benen gepasseerd. Als KFC wat constanter kan presteren kan het volgens Groot wel degelijk mee strijden om de derde periode.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl