Zaanlandia wint na doelpuntenfestijn in Hillegom

Op een fantastisch complex, sportpark de Zanderij, op een werkelijk geweldig kurk ingestrooid kunstgrasmat en onder een vel schijnende zon was het goed toeven in en bij Hillegom, als dan ook de uitslag nog meewerkt kan zvv Zaanlandia terugkijken op een mooie voetbal zondagmiddag en is de vijfde plek onze voorlopige positie op de ranglijst en zijn de voetbaltechnische perikelen op deze zondagmiddag alleen maar positief.
De wedstrijd in de 1e klasse A was zeer open en beide ploegen speelden vol op de aanval met als gevolg dat er in de laatste linies nog wel eens iets misging, zo ook bij ons en in minuut 22 zorgde Sander Rijser persoonlijk voor de 1 – 0 achterstand voor de Zaanlandianen. Dit betekende gelijktijdig het sein dat er voor de bezoekers iets moest gebeuren en voorwaartsen gingen scoren, Reino Kok in dezelfde minuut en Jeremy Kho koppend 5 min. later zorgden voor de 2 -1 voorsprong. Echter een vergissing van Franklin betekende aansluitend de gelijkmaker, wat tevens de ruststand was. Na de rust waren we beter en met name Luciano was bepalend in ons spel. Het was dan ook dik verdiend dat Jeremy Kho in minuut 58 vanaf 19 meter zijn 2e en onze 3e treffer hard raak schoot, de matig keepende doelman van Hillegom stond er bij en keek er naar. De vreugde voor zvv Zaanlandia was wederom van korte duur en het stond dan ook snel weer 3 tegen 3 als de nr 11, de uitstekende rechterspits van sv Hillegom vrij mocht aanleggen en Terry Bosma verraste met een harde schuiver. Bruce kwam in de ploeg voor de prima spelende Hatim el Abbassi, en hij bedacht het slot akkoord. Burak Bulduk liet een vrije schop aan Bruce de Graaff en deze knalde de bal onder de muur en onder de grabbelende doelman door, een fraaie 4e treffer was genoteerd. In de resterende 10 minuten gebeurde niets meer en was de 3e zege op rij een feit voor de mannen van trainer Ronald van Dooijeweerd.
Doelpunten Zaanlandia; Jeremy Kho(2), Reino Kok, Bruce de Graaff
Foto; Harry Kho

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl