SVA kan zich focussen op bekerduel met DEM

SVA doet in de derde klasse B prima mee om de strijd om de tweede periode. Doordat het zelf met 0-5 won en concurenten rkav Volendam en vv Limmen beide verloren kan het zomaar een prijs gaan pakken. Alleen heeft Volendam nog iets betere papieren dan de Assendelvers.
Hekkensluiter DTS uit Oudkarspel vormde geen serieuze bedreiging voor SVA. Met drie treffers en een paar assists was Daan Rijkhoff de man of the match. Aanvankelijk had SVA nog moeite om de goal te forceren en moest het nog waakzaam blijven voor de counter. Met een doelpunt van Jeroen de Louw konden beide ploegen aan de thee en bleef er nog hoop voor de rode lantaarndrager. Al snel in de tweede helft was het Rijkhoff die de stond op 0-2 zette en was het over en uit voor de thuisploeg. Uiteindelijk kon de ploeg van trainer Joeri Houniet aan het doelsaldo werken en konden SVA spelers Seijs en wederom Rijkhoff hun doelpunten meepikken. Het zou voor de jonge trainer Joeri Houniet die dit seizoen bezig is aan zijn eerste jaar als hoofdtrainer, geweldig zijn om gelijk een succes te boeken met de club. Op dit moment lijkt de ploeg klaar voor het treffen met DEM aankomende donderdag. DEM uit Beverwijk, dat als hoofdklasser torenhoog favoriet is, moet normaal gesproken geen moeite hebben met de promovendus van de derde klasse. Het ambitieuze DEM draait namelijk prima mee in de top van de hoofdklasse.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl