RCZ met ruime cijfers onderuit tegen WSV`30

RCZ kreeg flink op de broek van een oppermachtig WSV`30. Volgens racers`coach Frank Schuitemaker werd er te slap gestart en dan ben je ook tegen WSV`30 gewoon de sigaar. Tim Koning bracht de bezoekers uit Wormer op uiterst fraaie wijze op een 0-1 voorsprong. De keeper van RCZ stond ver naast zijn goal, wilde de bal uittrappen die zo op het hoofd van de aanvaller belandde die vanaf een meter of dertig het doel in vloog. De spelers van trainer Tom Jansen wonnen uiteindelijk vrij eenvoudig met 0-5. De doelpuntenmakers bij WSV`30 waren Ollebek(2), Hersche, Snijders, Peper.
De 40 jarige Zaandammer Frank Schuitemaker heeft met zijn ploeg wisselende resultaten neergezet. Schuitemaker was als ex-voetballer van o.a. ADO ’20, Stormvogels Telstar, Spakenburg en DWV al vroeg in het trainersvak begonnen en traint nu lekker dichtbij huis met de Racers op sportcomplex Jagersveld in Zaandam.
Schuitemaker was de opvolger van Marco van Petersen die twee jaar de selectie van de Racers heeft geleid. Als trainer is Schuitemaker actief geweest in de Utrechtse regio bij o.a. Nita, vv Maarssen, FC Breukelen en PCVC. RCZ doet het op dit moment matig met een achtste plek maar met twee wedstrijden meer dan de rest in de Zaanse klasse 4D. Als de ploeg niet oppast zakt het weg naar een plek waarin het moet strijden om lijfsbehoud.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl