Periodetitel voor rkvv Saenden

Dankzij een 0-4 overwinning en in tegen Zaandijk verzekerden de Wormerveerders van rkvv Saenden zich van de eerste periodetitel.
Vooraf heerste er wel wat spanning bij de ploeg van Rene Reijinga.
Zijn ploeg moest het inhaalduel namelijk winnen om sv De Rijp achter zich te houden. Na de nederlaag van vorige week tegen vv Knollendam bleek winnen ineens niet meer zo`n vanzelfsprekendheid. rkvv Saenden was zoekende en kwam de eerste tien minuten wat moeizaam door omdat zvv Zaandijk zich ver liet inzakken. Daar hadden de Wormerveerders aanvankelijk geen antwoord op. Toen de snelle en behendige Damian Wijndal in de 13e minuut scoorde gooide rkvv Saenden alle schroom van zich af. Bij zvv Zaandijk nam hierdoor de onrust toe en zo stond de thuisploeg van Franklin Meyerhoven al op een 0-3 achterstand in de rust. Normaal gesproken is zvv Zaandijk een taaie tegenstander maar vandaag had het een totale offday en leken de Zaandijkers zich niet te beseffen dat het om een echte derby ging. Uiteindelijk viel er in de tweede helft nog een doelpunt voor de bezoekers te noteren waardoor rkvv Saenden met een 0-4 overwinning overtuigend winnaar werd van de 1e periodetitel. Door de overwinning staat rkvv Saenden momenteel 2e met slechts 2 punten achterstand op sv De Rijp. Saillant detail is dat sv De Rijp ook 2 wedstrijden meer heeft gespeeld.
zvv Zaandijk-rkvv Saenden 0-4 Doelpuntenmakers; 13.Wijndal 0-1, 40.Manuputty 0-2, 45.Bartelink 0-3, 75.Wijndal 0-4

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl