eenrichtingsverkeer in Jisp

In de thuiswedstrijd van vv Jisp tegen de Foresters uit Heiloo viel voor de thuisploeg weinig te genieten. De ploeg stond vandaag onder leiding van Andy Huitema die bereid gevonden werd om de inmiddels opgestapte Adri Looijen tot het eind van het seizoen tijdelijk te vervangen. Inmiddels is bekend dat Peter Tania per volgend seizoen de nieuwe trainer is. Huitema kwam vorig seizoen met Lesly Honig bij vv Jisp uit en was trainer van het tweede elftal. In het veld waren de Forester de Jispenaren vandaag volledig de baas. De nummer voorlaatst onder leiding van oud AZ speler Tristan Ooms bleek over een totaal andere ploeg te beschikken dan in de heenwedstrijd in Heiloo. Toen zegevierde Jisp met 3-5 en lachte het geluk de blauw witten nog toe. De laatste weken zit de ziekenboeg vol met 5 dragende spelers die moeten worden gemist. Welgeteld tien minuten kon Jisp nog tegengas geven maar daarna regende het kansen voor de Foresters. De defensie werd stuk gespeeld en met 0-4 mocht de ploeg van Huitema nog niet eens mopperen. vv Jisp bleek vandaag niet bij machte om het De ploeg uit Heiloo lastig te maken. Daar waar het in de voorgaande wedstrijden nog flink wist te scoren kon er in aanvallend opzicht vandaag geen vuist worden gemaakt. Na negentig minuten leiden stond er een 1-7 einduitslag op het wedstrijdformulier.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl