WSV`30 vind in Rob Hersche nieuwe trainer

Hoofd technische zaken Marco Brouwer van voetbalclub WSV`30 laat weten dat het in Rob Hersche voor volgend seizoen een geschikte nieuwe trainer heeft gevonden. Hersche volgt bij de vierdeklasser uit Wormer Tom Jansen op. Jansen kreeg recent te horen dat de club afscheid van hem wilde nemen en hem te bedanken voor de twee seizoenen. Volgens WSV`30 past de nieuwe trainer goed bij de huidge jonge selectie en zijn ze ervan overtuigd dat hij het team naar een hoger plan kan tillen en naar de derdeklasse weet te loodsen.
De 50 jarige Hersche maakt het seizoen af bij zaterdagclub Kadoelen in Amsterdam Noord. Hersche was eerder trainer bij zaanse clubs vvv Westzaan, SVA, en Zilvermeeuwen en speelde zelf bij Zilvermeeuwen en Hellas Sport en Saenden.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl