Trainer Delano Snijders de pineut bij Onze gezellen

Bij vierdeklasser Onze gezellen uit Haarlem is hoofdtrainer en tevens Zaankanter Delano Snijders de laan uitgestuurd. Het was al enige tijd duidelijk dat club en trainer per volgend seizoen niet met elkaar door zouden gaan. Deze week ontsloeg de club die voorlaatste staat de trainer en dat is op z`n zachtst gezegd vreemd. Er is volgens Snijders nooit een gesprek geweest met bijvoorbeeld bestuurslid technische zaken Carl Beijer of voorzitter Hans Rutte. Volgens de club moest er wat gebeuren omdat er geen synergie meer aanwezig zou zijn tussen de spelersgroep en trainer. Ook de spelers zijn volgens de club verantwoordelijk voor de slechte resultaten en OG verwacht met deze moeilijke beslissing dat er een reactie komt van spelers in de wedstrijden. Snijders is ervan overtuigd dat hij de club had weten te redden en dat dit met een nieuwe trainer straks ook gaat gebeuren. De trainer is dan ook zwaar teleurgesteld in de club en is van mening dat er te weinig voetbalkennis in het bestuur van Onze gezellen aanwezig is. Snijders gaf eerder al aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging ondanks het feit dat hij met aardige mensen werkte, een goede en een leuke ploeg had. Delano Snijders was eerder hoofdtrainer bij rkvv Saenden, Flamingo`s 64, RCZ, Swift, Kismet`82 en AGB. Zijn langste periode kende hij bij de Flamingo`s 64 uit Alkmaar.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl