Jong AZ reist af naar Helmond

ALKMAAR- Jong AZ wacht vrijdag een belangrijk duel in de strijd om weg te komen uit de onderste regionen van de Eerste Divisie. De ploeg van trainers Michel Vonk en Koen Stam speelt in het Solarunie Stadion tegen Helmond Sport. De aftrap is om 20:00 uur.
Helmond Sport stond bij de start van het nieuwe jaar nog boven Jong AZ. De rollen zijn inmiddels omgedraaid. Na een ongelukkige serie van vijf verliespartijen op rij staan de Brabanders inmiddels op de negentiende plaats. De ploeg van trainer Robby Alflen heeft drie punten minder dan de Alkmaarders.
Clean sheet
De beloftenploeg bewerkstelligde de inhaalrace met een paar prima resultaten. De ploeg won bij Jong FC Utrecht (1-3), versloeg thuis SC Cambuur (2-1) en deelde vorige week FC Den Bosch een tik uit in de titelrace. De nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie werd op het AFAS Trainingscomplex op 0-0 gehouden. Het betekende voor goalie Jasper Schendelaar zijn eerste clean sheet in het betaald voetbal.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl