Besloten oefenduel AZ-AJAX op trainingscomplex Zaanstad

ZAANSTAD- AZ heeft dinsdagmiddag in een besloten oefenduel verloren van Ajax. Op het AFAS Trainingscomplex werd het 0-3 voor de Amsterdammers.
De bezoekers domineerden de eerste helft, hetgeen resulteerde in vijf doelpogingen. De schoten van Dani de Wit, Perr Schuurs en Jurgen Ekkelenkamp misten het doel van Piet Velthuizen. De keeper van AZ werd echter wel gepasseerd door een Joël Veltman, die een corner binnenkopte: 0-1. Tien minuten voor rust krulde spits Lassina Traoré laag en hard de 0-2 binnen.
Traoré
In het tweede bedrijf beet AZ iets meer van zich af, maar dit resulteerde niet in een doelpunt. Vejinovic zag zijn inzet tot twee keer toe gered worden door Kostas Lamprou, terwijl de pogingen van invallers Tijjani Reijnders en Jelle Duin naast gingen. Ajax maakte er na een uur 0-3 van toen een voorzet van linksbuiten Noa Lang werd afgerond door Traoré.
WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN:
AZ – Ajax 0-3 (0-2)
Oefenduel
Opstelling AZ: Piet Velthuizen; Ricardo van Rhijn, Pantelis Hatzidiakos, Joris Kramer (46. Justin Bakker), Owen Wijndal; Marko Vejinovic, Albert Gudmundsson, Kenzo Goudmijn (46. Peer Koopmeiners); Ondrej Mihalik (65. Jelle Duin), Bjørn Johnsen, Jeremy Helmer (65. Tijjani Reijnders).
Opstelling Ajax: Kostas Lamprou; Rasmus Kristensen, Joël Veltman, Perr Schuurs (46. Sven Botman), Daley Sinkgraven; Dani de Wit, Zakaria Labyad, Jurgen Ekkelenkamp; Vaclav Cerny (82. Jasper ter Heide), Lassina Traoré (70. Bryan Brobbey), Noa Lang (82. Quinten Timber).
Scoreverloop: 15. Veltman 0-1, 37. Traoré 0-2, 62. Traoré 0-3

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl