zvv Zaanlandia klimt omhoog

Tegen het in nood verkerende NVC, men heeft op 4 maart een ALV om de toekomst van de club te bespreken, moesten we ons melden op het reusachtige sportpak van de vestigingsstad Naarden. Omgeven door een oase van rust van hockey, rugby, tennis en voetbalveldentraden we aan op het A VELD tegen een tegenstander die om 14.00 uur 1 punt meer bijeen had gesprokkeld als zvv Zaanlandia op de rekening had staan.
Om 16.00 uur is dit totaal anders en is zvv Zaanlandia 3 punten rijker en is opeens plek 5 op de ranglijst in zicht met 19 punten als puntentotaal. In een opnieuw goede wedstrijd was zvv Zaanlandia gedurende de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en kon de thuisploeg maar slechts sporadisch zvv Zaanlandia goalie Terry Bosma testen en bovendien was de achterste lijn bij de zwartjes in goede vorm. Het duurde echter tot minuut 43 alvorens Burak met een verkeerd geraakte bal doelman Carolus wist te verschalken, zijn schot belandde keurig in het zijnet van het doel.
In de 2e helft was het echter toch uit het niets raak voor de thuisploeg en was de strijd in eens open. Maar Jeremy Kho in min. 69 en opnieuw Burak in min 75 zorgden voor de terechte voorsprong. Echter peler Stokkie Martina van de thuisploeg de nr 3 dacht er anders over. De lange verdediger stond na de rust in de spits en toonde zich een gevaarlijk wapen en deze speler scoorde dan ook fraai in minuut 80, waardoor het aan het eind van de wedstrijd nog spannend werd, totdat Burak Bulduk zjn medespeler Reino Kok vrij voor de doelman zette en Kok de beslissende 2 – 4 binnen knalde.
Een terechte en verdiende uitslag was daar en zeker een aanzet voor zvv Zaanlandia om het in de 2e klasse en in de 3e periode
nog spannend te maken. Aanstaande zondag moet de ploeg van trainer Ronald Dooijeweerd een uitwedstrijd inhalen tegen sv Hillegom, de huidige nummer voorlaatst.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl