vv Jisp verliest maar verliest ook trainer Looijen

Adri Looijen is per direct vertrokken bij vv Jisp. De trainer van vierdeklasse A zaterdag zag dat drie doelpunten wederom niet voldoende bleken voor een overwinning. vv Kwadijk was afgelopen zaterdag in Waterland met 5-3 te sterk voor Jisp. De bezoekers toonde voldoende strijdlust maar speelden een erg matige eerste helft. Jisp wist nog wel op voorsprong te komen maar zag daarna Kwadijk naar 3-1 uitlopen. Daarna wisten de mannen van de scheidend coach Looijen nog op 3-2 te komen maar daarna werd het 5-2 en was het over en uit. De uiteindelijke 5-3 was nog een formaliteit maar vervelender voor Jisp is het feit dat Looijen besloot per direct op te stappen. Eerder deze maand kondigde voorzitter Hans Seitner al aan een nieuwe trainer in de vorm van Peter Tania te hebben gevonden. Trainer Looijen besloot na een woordenwisseling met voorzitter Seitner per direct zijn functie als hoofdtrainer neer te leggen. De trainer ergerde zich aan de twijfels die de voorzitter via een vraag aan de spelers uitte. De bom barstte nadat in de de kantine de vraag was opgeworpen of de trainer zijn spelers nog wel voldoende kon motiveren. Het is nog niet bekend wie er momenteel voor de groep zal komen te staan en wie de trainingen zal leiden bij de dorpsclub.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl