Periodetitel vv Assendelft nog niet veiliggesteld

Afgelopen zondag was er nog geen reden voor een feestje voor de voetballers van vv Assendelft. Het duel in en tegen Den Helder eindigde in een doelpuntloos 0-0. De ploeg van trainer Alex Geernaert had een zege nodig om zeker te zijn van de tweede periode die recht geeft op een plek in de nacompetitie. Deze periodetitel staat nu nog even op losse schroeven maar vv Assendelft krijgt volgende week zondag een herkansing als het tegen de nummer voorlaatst SVW`27 uit Heerhugowaard mag aantreden.
De 0-0 was een terechte uitslag gezien het spelbeeld. Beide teams misten de creativiteit. Wel werd er veel energie in de wedstrijd gestoken door de twee aanvallend ingestelde teams. Beide ploegen hanteerden veel de lange bal en leden teveel balverlies. Op een enkele aktie na had doelman Jorrit van Hoolwerf een rustige middag. VV Assendelft was via aanvaller van der Valk nog het dichtst bij een openingstreffer maar zag zijn bal op de doellijn nog net door een verdediger van FC Den Helder weggewerkt worden. De fans van vv Assendelft konden met een dubbel gevoel de bus weer instappen en hopen nu de champagne volgende week in Heerhugowaard te kunnen ontkurken. De andere kanshebbers in de poule zijn ZAP en Spirit.
Fotobijschrift; Een fel duel om de bal!
Foto; Marijke Bosman

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl