JO Talentendag in Wormerveer

WORMERVEER – Op vrijdag 22 februari a.s., in de krokusvakantie, vindt de Jonger Oranje Talentendag plaats in samenwerking met AZ. Bij Fortuna Wormerveer in Wormerveer beleven ruim 120 deelnemers – spelers van 5 tot 12 jaar – een geweldige voetbaldag waarbij ze kans maken om gescout te worden door de eredivisieclub.
Tijdens de Jonger Oranje Talentendag staat alles in het teken van plezier, vriendschap en talent(ontwikkeling). De deelnemers spelen een groot 4 tegen 4- toernooi waarbij ze bekeken en beoordeeld worden door scouts van AZ. Alle deelnemers krijgen de kans om hun voetbaldroom te verwezenlijken: gescout worden door de Eredivisionist en/of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie.
De scouts van AZ selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie Jonger Oranje Regioselecties ‘Alkmaar’ in de leeftijdscategorieën Onder 9 (2011, 2012 en 2013), Onder 11 (2009 en 2010) en Onder 13 (2007 en 2008). Zij gaan aan het einde van het seizoen meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals. Daar worden de drie officiële Jonger Oranje teams geselecteerd door scouts van alle 9 partnerclubs van Jonger Oranje. Deze talententeams spelen in het seizoen daarna tegen profclubs uit het binnen- en buitenland. Zo speelt Jonger Oranje dit seizoen oefenwedstrijden tegen PSV, Paris-Saint Germain en Liverpool.
Meer informatie over Jonger Oranje: www.jongeroranje.nl.
Wat: Jonger Oranje Talentendag i.s.m. AZ
Wanneer: vrijdag 22 februari 2019 Hoe laat: 9.45 – 15.00 uur
Waar: Fortuna Wormerveer, Esdoornlaan 75, 1521 EC Wormerveer
Voor wie: Spelers (jongens en meisjes) geboren tussen 2007 en 2013

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl