Hercules Z verliest op kinderlijke wijze van Vrone

ZAANDAM – Vrone kwam afgelopen zondag in een doelpuntrijk duel tegen Hercules Zaandam als winnaar uit de strijd. De ploeg van trainer/coach Carl Ern kreeg tegen Vrone vijf tegentreffers te incasseren en dat is op kinderlijke wijze gebeurd. Door deze nederlaag lijkt Hercules Zaandam de titelaspiraties uit het hoofd te kunnen zetten en staat het momenteel op de vijfde plaats.
Het oogde allemaal erg rommelig in de defensieve linie en zonder spelers speelden zonder zelfvertrouwen. Dit komt mede door het feit dat Hercules Zaandam na de winterstop nog niet heeft gewonnen. Toch het op voorsprong door een Lucky goal en fout van Vrone keeper Luck van der Laan. De zestienjarige Romano Banel kreeg de treffer op zijn naam na een verkeerd ingeschatte corner die via de handen van de doelman net aan binnenkant paal binnen viel. Samen met Emre Bilgin kreeg hij als een van de weinige spelers een voldoende.Zes minuten later lag de bal er bij Hercules in en daar baalde de spits van. Het gaat de laatste tijd vaker mis in verdedigend opzicht en ook al scoor je dan nog twee keer, hetgeen Bilgin zondag deed; je koopt er niets voor als je in totaal vijf tegendoelpunten incasseert. Volgens trainer Ern wordt er onderling te weinig ge coacht en daar moeten de Zaandammers aan werken wil het straks in de nacompetitie een goed figuur slaan.
Hercules Zaandam-Vrone; 10;Banel 1-0, 16.Leijen 1-1, 26;Oudejans 1-2, 28;Leijen 1-3, 42;Goudriaan 2-3, 55;Heiblom 2-4, 58;Bilgin 3-4, 66;Heblom 3-5; 87;Bilgin 4-5
Opstelling Hercules Zaandam: Bruijesteijn, Braspenning (45;Hicham)Lensen (45;Mohemmed), Ranzijn, Van der Vliet, Martis (45; Bilgin) Banel, Goudriaan, Van Raam, Schavemaker, Van Wijnen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl