Boeiende wedstrijd tussen WSV`30 en Zeevogels

Brian de Ruiter was de gevierde man bij WSV`30 in Wormer. Door absentie van keeper Albert Jan de Vries en het ontbreken van een reservekeeper moest hij tussen de palen plaatsnemen. De wedstrijd bleek boeiend en leuk om naar te kijken doordat het duel pas in de slotminuten werd beslist. Gelegenheids keeper de Ruiter won met WSV`30 met 2-0 en houdt door deze overwinning de aansluiting met de subtop. Het zenuwslopende duel bleef volgens aanvoerder Randy Ollebek veel te lang spannend en kon tot de laatste minuten nog alle kanten op.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl