Arbiter staakt wedstrijd Rood Wit Zaanstad

De derby tussen Rood Wit Zaanstad en zvv Zaandijk had beter kunnen eindigen. Scheidsrechter Moustaadil staakte de wedstrijd vijf minuten voor tijd bij een 1-1 tussenstand. Bij Rood Wit Zaanstad was trainer Faruk Kibaroglu met vakantie en stond Selcuk Akpinar voor de dug out. Akpinar en Zaandijk trainer Franklin Meyerhoven konden zich beiden niet vinden in de beslissing van de arbiter. Vooral bij Zaandijk baalden ze van de afloop want met nog vijf minuten op de klok speelde het tegen een tiental Rood Witters. Meric Samat scoorde de openingstreffer maar kreeg tijdens de wedstrijd ook een tweede gele kaart voor aanmerkingen op de leiding. Vanaf dat moment kantelde de wedstrijd in het voordeel van Zaandijk. De bezoekers begonnen erg sterk aan de tweede helft en kwam door een benutte strafschop van aanvaller Soner Gedik op gelijke hoogte. Hierna ging de wedstrijd gelijk op tot Moustaadil besloot voortijdig de kleedkamer op te zoeken. De scheidsrechter bleek zich bedreigd te hebben gevoeld door een toeschouwer en besloot zich op te sluiten in de kleedkamer. Daarnaast was hij niet meer over te halen om verder te gaan. Vervelend voor Rood Wit Zaanstad dat zo goed bezig is met de toekomst en het `verleden` probeert achter zich te laten. Twee jaar geleden werd de club opgericht en kwam het voort uit ZTS. Volgend seizoen speelt de club in de achtersluispolder op het oude Zilvermeeuwen complex.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl