Zaalvoetbaltrainer Kocyigit voelt zich lekker in Heiloo

De hoofdcoach van het Heilooër HZV/Vennewater is de 32 jarige Olcay Kocyigit uit Zaandam. De hoofdcoach die zelf is opgegroeid in de Zaandamse wijk Peldersveld staat voor het eerst dit jaar voor de groep. Met zijn zaalvoetbalploeg is hij actief in de eerste divisie van het KNVB zaalvoetbal, dat gister resultaat boekte door met 4-5 te zegevieren tegen Sporting Harderwijk/zelfenergieregelen.nl In Harderwijk werd de nummer laatst verslagen en hiermee verschaft het team zich wat lucht. Er is een gat van 8 punten geslagen. Er staan wekelijks topduels op het programma en Kociyigit treft zware tegenstanders zoals de ploegen van HV/Veerhuys,Texel,Leekster Eagles, Scagha`66, Futsal Winsum, Os Lusitanos, zvv Urk, LTC en FC M.A.R.L.E.N.E 2. Het zal een hels karwei worden om dit seizoen niet rechtstreeks te degraderen en de klus te klaren maar Kocyigit ziet mogelijkheden. We hebben een prima ploeg met gedreven jongens uit het dorp. De 39 jarige trainer uit de Zaandamse wijk Poelenburg behaalde vorig jaar zijn trainersdiploma TCZ3 in Zeist. TCZ3 staat voor: trainer coach zaalvoetbal. De trainer van turkse komaf heeft de ambitie om ooit nog eens op het hoogste niveau van de eredivisie actief te zijn. Zelf voetbalde Kocyigit op lager niveau in de jeugd bij Hellas Sport, Zaanlandia, ZTS en Zilvermeeuwen. Daarna heeft de Zaandamse oefenmeester altijd op hoog niveau KZZ en KNVB in de zaal gefloten en op deze manier is hij als coach in aanraking gekomen met het coach vak dat hij nu bezit. Momenteel is hij bezig aan de opleiding Uefa-B Futsal.
Op de foto helemaal rechts staat Kocyigit met zijn selectie HVZ/Vennewater seizoen 2018/2019.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl