Voorbeschouwing duels zaterdag 16 februari

Lukt het PSZ vandaag om wederom te stunten in de derde klasse zaterdag A tegen FC Castricum? Voor de Zaanse trainer Jeroen Kroes wordt het na twee weken achter elkaar geen punten te hebben gepakt aankomend weekend zaak om de 3 punten in Castricum te houden, zeker gezien de ambitie mee te willen doen in de Top. De vorige wedstrijd van de prettige spelers Zaandam tegen FC Castricum werd met 0-8 verloren. Het bleek een horrorreeks waar geen eind aan leek te komen. Tot vorige week; PSZ is meer defensief gaan spelen en moet het hebben van de counter en dient hieruit te scoren. Afgelopen weekend wierp dit al zijn vruchten af door met 2-2 gelijk te spelen tegen ZCFC, de rust stand was zelfs 1-0 in het voordeel voor PSZ. Vandaag moet blijken of het goede resultaat van PSZ incidenteel was of niet. In ieder geval is Jeroen Kroes met FC Castricum gewaarschuwd om bij de les te blijven. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Om 16;15 weten we of PSZ voorzitter Nadia Schumacher en interim trainer/speler Bas Timmer wederom een tevreden gevoel overhouden aan de wedstrijd.
Miel Mans is scheidend hoofdtrainer van FC Zaandam. Zij mogen zich opmaken voor de komst van koploper vv Monnickendam. Hieronder de duels die voor vandaag op het programma staan.
De duels van Zaterdag 16 februari
14;30 uur ZCFC-vpv Purmersteijn
14;30 uur FC Zaandam-vv Monnickendam
14;30 uur vv Kwadijk-vv Jisp
14;30 uur FC Castricum-PSZ
14;00 uur Blauw-Wit/Beursbengels-OFC
14;30 uur Jong Holland-OSV

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl